Ergo-Advice: Kerkstraat 63 - 9160 Lokeren - T. 09 247 07 01 - info@ergo-advice.be


Ergonomisch verantwoord zitten én werken

Rugpijn, spierpijn, lumbago, hernia, nekpijn, RSI? Goed nieuws is het niet.  We zitten te veel, we zitten in foutieve houdingen en we zitten te stil.

Een werkplek die ergonomisch verantwoord ingericht is kan gezondheidsklachten voorkomen. Ergonomisch werken en ontspannen  verhoogt de efficiëntie en de productiviteit.

Zitten zonder pijn

Er zijn zoveel factoren die een rol spelen bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing dat goed ergonomisch advies aangewezen is.

Ergo Advice levert een essentiële bijdrage tot uw welzijn. Dankzij de combinatie van medisch advies en een zeer ruim assortiment ergonomische producten. Ontdek ons aanbod voor volwassenen, stress en relaxatie. En aarzel niet om met ons contact op te nemen.


{titel}

22 08 2017

Swopper High: Bewegen op hoog niveau!

Het nieuwste model in de Swopper collectie!

Bewegend zitten in een open-hoek houding aan een verstelbaar bureau is nu ook mogelijk met de Swopper High.

de basisgedachte van de Aeris 3-D ergonomie is even simpel als geniaal: elke Aeris stoel volgt de bewegingen van het lichaam niet andersom.

Lees meer

{titel}
{titel}

04 07 2017

Jaswig Standup: bespaar uzelf nek- en rugpijn

De Standup van het Belgische bedrijf Jaswig is een van de parels onder de stabureaus: duurzaam en flexibel. En goed voor de gezondheid, want u bespaart zich rug- en nekklachten. Redenen genoeg dus om de Standup in het Ergo Advice-gamma op te nemen.

Lees meer

{titel}