Ergo-Advice: Kerkstraat 63 - 9160 Lokeren - T. 03 777 52 00 - info@ergo-advice.be


Ergonomisch verantwoord zitten én werken

Rugpijn, spierpijn, lumbago, hernia, nekpijn, RSI? Goed nieuws is het niet.  We zitten te veel, we zitten in foutieve houdingen en we zitten te stil.

Een werkplek die ergonomisch verantwoord ingericht is kan gezondheidsklachten voorkomen. Ergonomisch werken en ontspannen  verhoogt de efficiëntie en de productiviteit.

Zitten zonder pijn

Er zijn zoveel factoren die een rol spelen bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing dat goed ergonomisch advies aangewezen is.

Ergo Advice levert een essentiële bijdrage tot uw welzijn. Dankzij de combinatie van medisch advies en een zeer ruim assortiment ergonomische producten. Ontdek ons aanbod voor volwassenen, stress en relaxatie. En aarzel niet om met ons contact op te nemen.


{titel}

14 10 2016

Werknemer die even afwezig is met rugproblemen kost evenveel als een ergonomische bureaustoel

We zitten met z'n allen teveel stil, dat is algemeen geweten. Wat echter minder mensen weten is dat de gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door teveel of verkeerd zitten een grote kost met zich meebrengen voor werkgever, werknemer en maatschappij. Gelukkig zijn veel rugproblemen met degelijk ergonomisch kantoormeubilair te voorkomen of te verhelpen.

Lees meer

{titel}
{titel}

07 10 2016

Ergo Advice behaalt getuigschrift Dynamisch Werken

Het 'Nieuwe Werken', je hoort en ziet het overal...
Meer beweging op de werkvloer  is daar een belangrijk onderdeel van. Ergo Advice behaalde onlangs een getuigschrift Dynamisch Werken en houdt zo de vinger aan de pols op vlak van dynamische werkplekken en ergonomie op de werkvloer.

Lees meer

{titel}