Ergo-Advice: Kerkstraat 63 - 9160 Lokeren - T. 09 247 07 01 - info@ergo-advice.be


Ergonomisch verantwoord zitten én werken

Rugpijn, spierpijn, lumbago, hernia, nekpijn, RSI? Goed nieuws is het niet.  We zitten te veel, we zitten in foutieve houdingen en we zitten te stil.

Een werkplek die ergonomisch verantwoord ingericht is kan gezondheidsklachten voorkomen. Ergonomisch werken en ontspannen  verhoogt de efficiëntie en de productiviteit.

Zitten zonder pijn

Er zijn zoveel factoren die een rol spelen bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing dat goed ergonomisch advies aangewezen is.

Ergo Advice levert een essentiële bijdrage tot uw welzijn. Dankzij de combinatie van medisch advies en een zeer ruim assortiment ergonomische producten. Ontdek ons aanbod voor volwassenen, stress en relaxatie. En aarzel niet om met ons contact op te nemen.


{titel}

02 05 2017

Het kantoor als clubhuis!

De kantooromgeving wordt meer en meer een gezamenlijke ontmoetingsplek waar het teamgevoel hoogtij viert en waar flexibele medewerkers geprikkeld worden om op allerlei manieren integraal met elkaar samen te werken.Wie zijn kantoor op een slimme en aantrekkelijke manier toekomstgericht inricht zou wel eens versteld kunnen staan van het samenspel, de creativiteit en de productiviteit die in dergelijke 'casual' ogende werkomgevingen bereikt kan worden!

Lees meer

{titel}
{titel}

23 04 2017

Stilstaand ‘wandelen’? Het kan!

Te lang statisch zitten zorgt voor een onaangenaam, stijf gevoel in het lichaam.
Ergo-Advice heeft hiervoor de ideale oplossing, de activeringsplank Gymba! Gymba is ontwikkeld om u te helpen om goed en gezond te staan en daarbij uw lichaam te activeren.

Lees meer

{titel}