Creëer jouw ergonomische werkplek, waar dan ook

In de wereld van vandaag, waar mobiliteit en flexibiliteit centraal staan, is het creëren van een ergonomische werkplek die je overal kunt meenemen een absolute gamechanger. Het betekent werken waar je maar wilt, zonder concessies te doen aan comfort of productiviteit. BakkerElkhuizen, toonaangevend op het gebied van ergonomische oplossingen, heeft een assortiment producten ontworpen om deze vrijheid te ondersteunen. Laten we eens duiken in de essentiële elementen voor het opzetten van een echte ergonomische mobiele werkplek.

Compact Draadloos Toetsenbord - UltraBoard 950 Wireless

Het hart van mobiele ergonomie klopt in de UltraBoard 950 Wireless. Met zijn compacte formaat kun je een natuurlijke houding behouden tijdens het typen, wat de belasting op je lichaam vermindert en blessures voorkomt. Het schaarmechanisme van de toetsen is niet alleen stil, maar vereist ook minder kracht, waardoor typen niet alleen comfortabel, maar ook efficiënt is. Het toetsenbord kan worden gekoppeld aan maximaal vijf apparaten, waardoor je ultieme flexibiliteit hebt. En dankzij de lange batterijduur is het altijd klaar voor gebruik.

Ergonomische Draadloze Muis - PRF Mouse Wireless

Vervolmaak je ergonomische setup met de PRF Mouse Wireless. Het verticale ontwerp bevordert een handdrukpositie, minimaliseert het buigen van de pols en het draaien van de onderarm. Wetenschappelijk bewezen is dat dit ontwerp ongemak vermindert en helpt bij het herstel van onderarm-, pols- en handklachten. De PRF-muis is ontworpen om bijna elke hand te passen en combineert ergonomische voordelen met een stijlvol, strak uiterlijk.

Laptopstandaard - UltraStand Universal

Breng je laptop naar ooghoogte met de UltraStand Universal van BakkerElkhuizen. Deze standaard is ontworpen om je houding te verbeteren, nekbelasting te verminderen en de productiviteit met maar liefst 17% te verhogen. Wat deze laptopstandaard uniek maakt, is dat hij eenvoudig aan je laptop kan worden bevestigd. Wanneer je hem niet nodig hebt, klap je hem gewoon in en lijkt het alsof er niets aan je laptop is toegevoegd. Compact, lichtgewicht en altijd zorgen voor de perfecte werkhoogte.

Of je nu onderweg bent, in een café zit, of thuis werkt, met deze ergonomische tools van BakkerElkhuizen kun je overal een comfortabele en productieve werkplek creëren. Investeer in je welzijn en werk zonder beperkingen, waar het leven je ook brengt.
Vorige post
Volgende post
afbeelding

Heb je nog een vraag over dit onderwerp? Contacteer onze adviseurs.