De Every, dé bureaustoel voor EVERYbody, EVERYtime, EVERYwhere

De ergonomische bureaustoelen van Interstuhl zijn er voor iedere rug en voor aan elk bureau. Is jouw bureaustoel nog steeds je beste vriend? Talloze uren brengen jullie samen door, ontelbare projecten werken jullie samen af. Om nog maar te zwijgen van de vele ups en downs die jullie relatie weerstaat. Wordt het niet eens tijd voor een goede ergonomische nieuwe vriend? De kantoorstoelen van EVERY zijn zeker het overwegen waard! Ze zijn er immers voor EVERYone.


Een goede bureaustoel is van vitaal belang voor jouw gezondheid

De juiste houding aan jouw bureau is van vitaal belang om nekpijn, rugklachten en andere gezondheidsklachten te vermijden. Bij Buro International gingen we op zoek naar de beste bureaustoel voor onze klanten. De Every bureaustoelen van Interstuhl komen in onze uitgebreide ervaring en expertise toch wel erg dicht in de buurt van de ergonomische perfectie. Je kan jouw gewenste model hier bestellen of kom hem uittesten in één van onze toonzalen.


Ergonomisch perfect instelbare bureaustoelen

Bij de bureaustoelen van EVERY heb je de keuze tussen stoelen met synchroontechniek, waarbij zowel de rugleuning als de zitting van de stoel meebewegen, of bureaustoelen met autolift-techniek, waarbij de stoel de tegendruk automatisch aanpast aan het gewicht van de gebruiker. Alle Every kantoorstoelen zijn voorzien van 4D-armleggers, die verstelbaar zijn in hoogte, breedte, diepte en ook zwenkbaar zijn. Bovendien worden ze afgeleverd met een zachte opdek voor maximaal comfort. Uiteraard zijn ook alle bureaustoelen voorzien van zitdiepteverstelling en werd het zitkussen vervaardigd uit vormvaste schuimstof en met een slijtvaste stof overtrokken.


De stoel voor jouw kantoor van de toekomst

Bij EVERY hebben ze niet enkel oog voor het ergonomische en comfort aspect. Vanuit design oogpunt behoren deze bureaustoelen ook tot de top. Interstuhl won er de German design Awards mee. Met keuze uit kleuren als blauw, zwart, rood… sluiten deze kantoorstoelen qua kleur meteen naadloos aan bij je huidige of vernieuwde interieur.


Actief zitten wordt een plezier dankzij de Every kantoorstoelen

Bij het gebruik van een EVERY bureaustoel wordt een actieve zithouding automatisch aangemoedigd. De gebruiker wordt ook gestimuleerd zijn zithouding regelmatig te variëren. Voldoende van houding veranderen zorgt er namelijk voor dat de gekende lichamelijke kantoorklachten uitblijven. Je kan bij jouw stoel eveneens een S 4.0 sensor van Garmin aanschaffen, deze geeft je feedback over jouw persoonlijk zitgedrag, stelt via de bijhorende app kantoor-workouts voor en roept op om jouw zithouding te veranderen als je te lang onderuit gezakt zit. Waar wacht u nog op, bestel je nieuwe ergonomische vriend hier.

Vorige post
Volgende post
afbeelding afbeelding afbeelding

Heb je nog een vraag over dit onderwerp? Contacteer onze adviseurs.