Met een Swopper bureaustoel voorkom je rugpijn

Bij Buro International bieden we je niet enkel de keuze uit in hoogte verstelbare bureaus en vergadertafels. We zetten ook in op het actieve zitten met een mooi aanbod aan ergonomische bureaustoelen.

Je voorkomt actief rugpijn door het gebruik van een ergonomische bureaustoel zoals de Swopper.

De Swopper zorgt ervoor dat je de hele werkdag door dynamisch zit. Je blijft zeker geen uren in dezelfde houding zitten maar beweegt continu wat super gezond is.

Zit jezelf gezond met een Swopper ergonomische bureaustoel


Een Swopper bureaustoel is beter voor je tussenwervelschijven omdat je dankzij het 3D bewegingssysteem actiever zit. Je zit niet steeds in dezelfde houding waardoor je rug niet continu alle druk op één punt te verwerken krijgt. Je traint ook je buik-, rug- en beenspieren constant met een Swopper zonder dat je het echt voelt. Die core stability training doe je dus gewoon al zittende doorheen de volledige dag. Zonder moeite.

Alert op je burostoel

Met een Swopper ben je ook veel alerter en productiever doorheen je werkdag omdat je regelmatig beweegt en toch niet steeds de behoefte voelt om recht te staan en dan maar even naar het koffiemachine te lopen en daar een praatje te slaan.

Je kan jouw exemplaar nu bestellen of je kan een Swopper komen testen in een van onze toonzalen.

Vorige post
Volgende post

Heb je nog een vraag over dit onderwerp? Contacteer onze adviseurs.