Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

Bike For Life!


Bezoek de stand van Ergo-Advice op de Prenne beurs op dinsdag 5 december in Kortrijk, test de DeskBike en ontvang een Win-For-Life ticket! En wie weet? Misschien win je € 2 000 per maand levenslang!

Gezond en lang leven zonder geldzorgen. Een droom die wij voor u proberen te realiseren! Veel en lang stilzitten is ongezond. Maar wat als je een kantoorbaan hebt? Ergo-Advice heeft een uitgebreid assortiment ergo-dynamishe oplossingen: ergonomisch en dynamisch.
Op de Prenne beurs kan u kennismaken met een aantal van deze dynamische oplossingen.
Bezoek de stand van Ergo-Advice, test de DeskBike of laat u informeren over de verschillende mogelijkheden om dynamisch werken te introduceren in uw bedrijf en u ontvangt gratis een Win-For-Life  ticket *. En wie weet, misschien win je € 2 000 per maand levenslang!

Geen tijd om de Prenne beurs te bezoeken? Geen probleem! Ook in de showroom kan u al deze producten voor dynamische werken testen in onze belevingsruimte.
Tijdens de openingsuren is er altijd iemand aanwezig met een diploma master in de kinesitherapie, specialisatie ergonomie, om advies te geven in verband met de inrichting van de werkplek of  bij de keuze van de producten.

* Slechts één ticket per persoon
   Zolang de voorraad strekt
   Enkel voor personen ouder dan 18 jaar