Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

Ergonomische werkstoelen

Ergo-Advice biedt ergonomische zitoplossingen voor industriële en medische werkplekken. Wij kunnen voor vrijwel alle denkbare werkzaamheden de juiste stoel leveren. Dit item is zo uitgebreid en specialistisch dat het niet volledig op de website te plaatsen is. Vertel ons u behoefte, wij zoeken, als specialist voor zitten op de industriële werkplek, dé gepaste oplossing.

Een goede werkstoel moet robuust zijn, er goed uitzien en vooral geschikt zijn voor de beoogde werkzaamheden op de industriële werkplek. Het ontbreken van een optimaal uitgeruste werkplek moet worden gecompenseerd met een grote lichamelijke inzet. Dit vergt kracht en energie die beter voor het werk zelf kan worden aangewend.

Omdat bij de keuze van een stoel de mens centraal staat , is het van belang dat de stoel voor iedereen geschikt is: voor mannen en vrouwen, grote en kleine, zware en lichte, jonge en oude mensen. Dit vereist een uitgebreide reeks aan verstel- en instelmogelijkheden.

De belangrijkste energiebronnen van een bedrijf zijn de werknemers. Een goede werkplekstoel is een blijk van waardering en vergroot de motivatie. Bovendien raken medewerkers minder vlug vermoeid en kunnen zij zich beter concentreren. 80 % van de bevolking in de industrielanden heeft vroeg of laat last van rugklachten. Werkverzuim ten gevolge van rugklachten duurt meestal lang. Met een goede werkplekstoel dalen de kosten die door verzuim ontstaan. Eén ziektedag kost meer dan een ergonomische stoel!