Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

Gratis omruilgarantie

Dankzij onze beroepskennis en medische achtergrond en omdat wij een zeer uitgebreid assortiment ergonomische producten kunnen aanbieden zijn wij in staat om u te helpen bij de keuze van de meest geschikte ergonomische oplossing.
Indien het product dat wij u geadviseerd hebben toch niet aan uw verwachtingen voldoet, kan het binnen de 14 dagen gratis omruilen voor een alternatief product (geldig voor een groot aantal producten, niet geldig voor speciale bestellingen, maatwerk en solden. Informeer bij aankoop of het door u aangekochte product in aanmerking komt voor eventuele omruiling).
Indien wij u, in uitzonderlijk geval, geen geschikt alternatief kunnen aanbieden betalen wij u zonder probleem terug.

U kan enkel genieten van deze gratis omruilgarantie indien u vooraf persoonlijk advies gekregen heeft.
Dit kan op verschillende manieren:

Of u brengt voor de aankoop een bezoek aan onze ergonomiestudio te Lokeren waar u gratis advies krijgt
Of u heeft voor de aankoop een persoonlijk advies gesprek met ons via de telefoon
Of u vult voor de aankoop online een vragenlijst in zodat wij op basis hiervan correct advies kunnen geven

De omruilgarantie geldt indien u het product teruggeeft in onberispelijke staat en in de oorspronkelijk, onbeschadigde verpakking.
Kosten voor levering en montage en voor retour zending zijn ten laste van de klant en worden niet terugbetaald in geval van omruiling.

Gratis proefplaatsing

Overweegt u een aankoop van meerdere ergonomische producten of meerdere ergonomische stoelen? Dan is voor een aantal standaard producten een proefplaatsing mogelijk. Producten voor proefplaatsing kunnen afgehaald worden in de showroom. Indien u wenst dat een stoel geleverd wordt, worden de verplaatsingsonkosten aangerekend. Wanneer er een aankoop volgt van meer dan € 500 worden deze verplaatsingsonkosten in mindering gebracht op de factuur.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor gratis proefplaatsing.