Ergo-Advice: Bellestraat 10/A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

Winkel en Ergonomie studio in Lokeren

Ergo-advice

Kerkstraat 63
9160 Lokeren
Oost-Vlaanderen
T. 09 247 07 01
M. 0475 53 27 68

Ergonomie studio

Om onze klanten optimaal te kunnen helpen werd de Ergonomiestudio opgericht. Het adviescentrum is gevestigd in onze showroom in de Kerkstraat 63 in Lokeren. U kan er gratis en vrijblijvend terecht voor professioneel advies op maat. Bij ons advies  proberen we een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van alle factoren die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van werkgerelateerde klachten.

Maar er is meer! Belevingsruimte: uniek in Vlaanderen
De ergonomiestudio boven de showroom is een ware belevingsruimte. We verzamelen er de meest innovatieve oplossingen om dynamisch en in de juiste houding te werken. En die kun je naar hartenlust testen. De Deskbike, WalkDesk, Stand4Work, zit-sta bureaus, het steppie balance board, … Breng je laptop mee en kom een paar uur of een volledige dag proefdraaien. Volgens sommige experts is zitten het nieuwe roken, dus kun je maar beter niet over één nacht ijs gaan voor je een ergonomische oplossing kiest. Op het gelijkvloers richtten we overigens ook een aparte zenruimte in om Audio-Visual Entertainment  uit te proberen. een echte aanrader. Onlangs bekroond in de VS met de award voor 'Best non-pharmaceutical mental health solutions'.

Klik hier om onze winkel te bekijken in een virtual tour.

Openingsuren

Een kwalitatieve stoel kan gemakkelijk10 jaar gebruikt worden, dikwijls vele uren per dag. De keuze van de meest geschikte stoel vinden wij dan ook zeer belangrijk.
Omdat wij grondig en medisch onderbouwd advies geven bij de keuze van de meest geschikte bureaustoel of relaxzetel kan dit geruime tijd in beslag nemen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om, vrijblijvend, op afspraak te komen.

Woensdag 9:30 - 18:00 u
Vrijdag: 9:30 -18:00 u
Zaterdag: 9:30 - 12:30 u

Andere dagen en 's avonds: bezoek mogelijk na telefonische afspraak 0475 53 27 68

Bereikbaarheid

Met de wagen
Parking op 50 m: Patershof
Parking op 200 m: Hoek Knokkestraat - Oudstrijderslaan

Openbaar vervoer
Op wandelafstand van het Station van Lokeren