Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

16 02 2014

3DEE: Het zitten opnieuw uitgevonden!

Actief-dynamisch zitten gecombineerd met ergonomisch geoptimaliseerde ontspanning

Voor te veel en te lang zitten betalen we een hoge prijs: onze gezondheid! De 3 DEE bureaustoel maakt het mogelijk om bewegend, actief-dynamisch en daarom ook gezond , gemotiveerd en productief te werken.

De 3DEE bureaustoel betekent een revolutionaire verandering voor het dagelijks leven op kantoor: meer welbehagen, meer energie, meer evenwicht voor zijn be-zitters. Extra pluspunt is dat zijn karakteristieke vormgeving en mooi design uitstekend past in de meest uiteenlopende kantooromgevingen.

Kenmerken

  • Actief: Dynamisch zitten stimuleert de bloedsomloop en het humeur. Er wordt meer gepresteerd. Door steeds van houding te veranderen worden de rugspieren versterkt en blijven de spieren soepel.
  • Ontspannend: De fysiologisch gevormde rugleuning past zich ergonomisch en comfortabel aan elke rug aan. Hij biedt steun zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Lordosesteun en druk van de rugleuning zijn met één handeling individueel instelbaar.
  • Doordacht en gezond: De slimme zitting is convex gevormd en voorzien van flexzone technologie. Dit maakt een optimale aanpassing zonder druk mogelijk. Het ademende multizone comfortschuim biedt steun en zorgt voor een gezond zitklimaat.
  • Hi-Tech: De gepatenteerde Swopper technologie stimuleert en bevordert wisselende zitposities en evenwichtige 3D-Bewegingen. Omdat de 3DEE zich aan de bewegingen van zijn be-zitter aanpast, blijft de rug recht- zelfs als je vooroverbuigt naar het bureau.

Productinformatie

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen