Ergo-Advice: Bellestraat 10/A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

02 06 2012

90 % minder rugklachten dankzij de Swopper!

Aeris, de fabrikant van de Swopper heeft in februari 2012 een grootschalige enquête uitgevoerd bij zijn Swopper-klanten. De Swopper is een onconventionele bureaustoel die actief zitten bevordert en stimuleert.

De fabrikant wilde achterhalen hoe tevreden Swopper-gebruikers zijn.
Meer dan 1200 mensen hebben geantwoord. De resultaten zijn verbluffend! Zelfs na jaren zijn Swopper-klanten uiterst tevreden over hun aankoop.

De resultaten:

  •  90 % van alle bevraagden heeft minder last van rugpijn
  •  96 % zou opnieuw een Swopper aankopen.
  •  98 % is zeer tevreden over zijn Swopper
  •  94 % verkiest de Swopper boven een conventionele bureaustoel
  •  98 % zou de Swopper aanbevelen

Er werd ook gevraagd hoe intensief de Swopper gebruikt wordt. Het merendeel van de respondenten antwoordde hoofdzakelijk op de Swopper te zitten. Dit ontkracht het gerucht als zou een Swopper enkel geschikt zijn als tweede stoel.

Het succes van de Swopper?
Deze driedimensionale flexibele kruk werd ontwikkeld vanuit het oogpunt dat een mens niet gemaakt is om stil te zitten. Rugpijn is in onze maatschappij volksziekte nummer 1 geworden.
De Swopper stimuleert niet alleen bewegingen. Hij lokt ze ook uit. Minimaal, maar wel voortdurend worden daarbij talrijke spiergroepen in de rug, de buik en de benen geactiveerd. De tussenwervelschijven worden door allerlei onwillekeurige bewegingen steeds afwisselend belast en ontlast en worden zodoende goed gevoed en blijven elastisch.

SWOPPING IS LIKE JOGGING ZITTING DOWN!

Meer info en filmpje

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen