Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

28 09 2020

Analyse werkplek en thuiswerkplek

Heeft u of een van uw collega's regelmatig last van rug-, nek- of schouderproblemen? Dan kan een ergonomische instelling van uw werkplek geen overbodige luxe zijn. Zeker nu we regelmatig van thuis uit werken en dit in de toekomst waarschijnlijk meer en meer ingeburgerd zal geraken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de aankoop van ergonomische producten zoals bureaustoelen, zit/sta bureaus of zit- en rugkussens? Of wilt u uw werkplek met een specialist analyseren?

Dan bent u bij Ergo-Advice aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in ergonomische oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren.

Een werkplek die ergonomisch verantwoord ingericht is kan gezondheidsklachten voorkomen. Ergonomisch en ontspannen werken verhoogt de efficiëntie en de productiviteit.

Er bestaan geen standaard mensen. Daarom gelooft Ergo-Advice ook niet in standaard ergonomische oplossingen. Bij Ergo-Advice bekijken we de mens, het middel en de organisatie als een geheel. We analyseren uw werkplek, uw behoeften en uw wensen. Op basis daarvan geven we u een goed onderbouwd ergonomisch advies door een gediplomeerd kinesitherapeut - ergonoom.

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen