Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

28 10 2016

Bezoek aan de Orgatec-beurs in Keulen

Traditiegetrouw wordt in de tweede helft van oktober de internationale vakbeurs ORGATEC georganiseerd.
Een internationaal podium, waar vrijwel alle gerenommeerde merken hun nieuwigheden tonen en hun visie uiteenzetten. Dit jaar is het thema 'new visions of work', hetgeen inhoudt dat we in Keulen een beeld kregen van de toekomst van werken en inrichten. Bij Ergo Advice vinden we het altijd leuk om nieuwe trends op vlak van kantoorinrichting te spotten. Het werd in Keulen meteen duidelijk dat het kantoor van de toekomst huiselijk, "groen" en dynamisch is.

Jammer genoeg zijn niet alle voorgestelde oplossingen om dynamisch te werken ook ergonomisch verantwoord. Professionele hulp en goede raad van uw ergonomie-specialist blijft dus heel belangrijk bij het kiezen van het juiste kantoormeubilair. Want ook wat bureaustoelen betreft gaan design en ergonomie niet altijd even goed samen, sommige stoelen zien er fantastisch uit, maar zijn eigenlijk een ramp voor uw rug.

Naast bureau's en bureaustoelen viel in Keulen ook het enorme aanbod aan geluidsschermen, "stilte-werkplekken", "concentratieruimtes en "relax-zones" op. Dit gamma moet een antwoord bieden op de vele problemen i.v.m. geluidsoverlast en stress die opduiken bij het werken in een open-landschapskantoor.

Enkele sfeerbeelden, voor meer foto's kan u terecht op onze Facebookpagina.

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen