Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

12 06 2016

Bezoek onze belevingsruimte!

Bent u, zoals velen, een beetje sceptisch bij al deze nieuwe ontwikkelingen op gebied van kantoorwerk?

Zitten is dodelijk, zitten is het nieuwe roken.... We kunnen er niet meer om heen: Verschillende studies op meer dan 200 000 werknemers bevestigen onafhankelijk van elkaar dat te veel zitten slecht is. 18 % van de Amerikanen rookt, terwijl 75 % de hele dag zit. Er lopen zeer veel anti-rook campagnes, maar mensen die door zitten gezondheidsrisico's lopen, zijn veel talrijker! Zoals roken op kantoor niet meer denkbaar is, zo zullen we binnen 10 jaar geen 8 u per dag meer op een kantoorstoel zitten. Alternatieven dringen zich op. President Obama ruilde zijn prachtig bureau voor een zit-sta bureau. In Amerika is er reeds een nieuwe richtlijn: 2 van de 8 werkuren zouden staand of lopend moeten worden doorgebracht.

Zou u zelf eens willen ervaren hoe het voelt om staand, fietsend of stappend te werken?

Wat is dynamisch zitten? Hoe voelt het om op een Steppie te staan of om op een DeskBike te zitten? Kan men echt werken terwijl men op een Walkdesk wandelt? Geeft een Stand4Work echt een steuntje in de rug? Kan men op een wiebelende Swopper of 3DEE stoel geconcentreerd werken? Is dit alles wel iets voor u of voor uw medewerkers?

Ervaar het zelf!

Bezoek onze belevingsruimte. Breng uw laptop of tablet mee en kom, alleen of samen met een collega, enkele uren of een ganse dag ergonomisch en dynamisch werken bij Ergo-Advice.
Na de inspanning komt de ontspanning. Ervaar in onze relaxruimte hoe u dankzij Audio Visuele Entrainment (AVE) zalig kan ontspannen.

Bel of mail ons voor een afspraak:

09 247 07 01
info@ergo-advice.be
Kerkstraat 63
9160 Lokeren

 

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen