Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

06 10 2017

Bureaustoel in de kijker

FUTU 1020 NPR: Ergonomie, Design en Ecologie in één stoel

De FUTU is een ergonomische bureaustoel met een mooi design, eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel grote kantoorlandschappen als voor kleine afzonderlijke kantoren.

Ergonomie: dankzij de geavanceerde HÅG inBalance technologie is foutief zitten op de FUTU bijna onmogelijk. Omwille van het feit dat de stoel voldoet aan de NPR 1813 normen is deze stoel bovendien perfect ergonomisch in te stellen.

Design: Dankzij zijn pure, vloeiende lijnen doet HÅG Futu meer denken aan een design product dan aan een bureaustoel. Ondanks alle functies heeft HÅG Futu geen uitstekende en opvallende hendels en draaiknoppen die het visuele beeld verstoren. HÅG Futu ontving niet voor niets de Norwegian Design Council’s Award for Design Excellence.

Ecologie: De HÅG Futu kreeg ook de Council’s Sustainability Design Award. Als één van de belangrijkste criteria voor deze prestigieuze award geldt dat de ontwikkeling van een product of oplossing uit oogpunt van levensduur significante voordelen voor het milieu moet bieden.

Productinformatie

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen