Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

04 01 2016

Bureaustoelen volledig op maat? Hennekens bij Ergo-Advice

Is je ergonomische bureaustoel onvoldoende om je van je structurele zit- of rugklachten af te helpen? Geen nood. Met de (semi-)maatwerkstoelen van Hennekes zit je alsnog comfortabel. Die kunnen voor personen met hardnekkige medische problemen namelijk volledig aangepast worden.

Ideale stoel bij medische indicaties

Alle bureaustoelen die je bij Ergo-Advice vindt, zijn van het ergonomische type. Dat betekent dat de zithoogte, zitdiepte, hoogte van de lendensteun, hoogte, breedte en diepte van de armleggers en het bewegingsmechanisme kunnen aangepast worden.

Voor personen met speciale medische indicaties, afwijkende lichaamsmaten of groeistoornissen volstaat dit echter soms niet. Dan biedt maatwerk de oplossing.

We vertrekken daarbij van een ‘passtoel’ die net als een kledingstuk wordt aangepast tot hij je als gegoten zit. Dat doen we door een aangepaste pasvorm, een betere drukverdeling en specifieke ondersteuning. Het is het paradepaardje van Hennekes, dé specialist in medische en orthopedische bureaustoelen op maat. In combinatie met ons gericht advies, ligt zitten zonder pijn zo binnen handbereik.

Back2Go rugkussen ook voor voor autorijden

Langdurig zitten doe je niet enkel achter je bureau. Ook achter het stuur slijt je mogelijk vele uren. Een ergonomisch rugkussen verbetert in dat geval het zitcomfort. Zeker in het geval van het Back2Go rugkussen van Hennekes. Dat biedt niet alleen steun voor de onderrug, maar ook voor de bovenrug en schouders. De oppompbare delen in het kussen en een verstelbare wig in de bovenrug zorgen zo voor een ontspannen zithouding. Tijdens het autorijden, maar ook in andere zitsituaties.
In België tellen de oplossingen van Hennekes slechts twee verdelers. Ergo-Advice is daar een van.

Reden genoeg dus om eens langs te lopen in onze nieuwe showroom in Lokeren.

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen