Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

14 09 2013

Dé perfecte relaxpositie: Ergo-Gravity is 128° tegen rugpijn

Bij onderzoek van de NASA is vastgesteld dat astronauten in het heelal hun knieën in een hoek van 128 ° houden wanneer ze zich ontspannen of slapen. Dit is de zero gravity of nul zwaartekracht houding. In deze houding ontspannen alle been-, buik- en rugspieren maximaal. Een ideale houding bij lage rugpijn om spanning op de rugwervels te verminderen en tussenwervelschijven maximaal te laten recupereren.

De hoek van 128° blijft in elke positie behouden: zowel in zit als in maximale relax positie. Dit maakt de Ergo-Relax uniek in Europa.

Deze positie stimuleert bovendien de bloedcirculatie waardoor het recuperatierendement gevoelig stijgt. Dit is belangrijk voor topsporters, mensen met een intensief beroep, lage rugpijn  en medische problemen. Hart- en longlijders voelen zich hierdoor veel rustiger en comfortabeler. Mensen met spataders of oedeem voelen meteen de voordelen van het hoger liggen van de benen. In veel gevallen kan de inname van pijnstillers en medicamenten afgebouwd of weggelaten worden.

De jade stones die onder de luxueuze bekleding verwerkt zijn bij de  Club Massage uitvoering stralen infraroodwarmte uit tot 7,6 cm diep. Deze diepe warmte in combinatie met een licht golvende luchtmassage staat garant voor een betere doorbloeding en een beter afvoer van opgestapelde afvalstoffen. Het resultaat: een weldadige pijnstillende en ontspannende werking!

Praktische informatie.

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen