Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

13 02 2017

Dynamisch kantoormeubilair: gezond en productief.

Er is de laatste jaren meer en meer aandacht voor het welzijn van werknemers op het werk. Gezondheidsproblemen door te lang en te veel zitten, stress, burn-out en de kosten die ze met zich meebrengen voor werkgevers en de overheid zorgen ervoor Werkbaar Werk hoog op de agenda staat.

Dynamisch werken is een essentiëel onderdeel van de transformatie naar Werkbaar Werk waar we de komende jaren voor staan. Investeren in dynamisch kantoormeubilair verbetert zowel de gezondheid van werknemers als hun efficiëntie!

Aan de nadelen van langdurig zittend werken wijdden we de afgelopen jaren al verschillende berichten op deze webpagina. Vandaag werpen we samen met u graag een blik op het aanbod van dynamische kantoormeubelen dat Ergo Advice aanbiedt.

Ziet u het zitten om staand te werken? 

Ergo Advice heeft een groot assortiment aan zit-sta bureau's en zit-sta vergadertafels. In combinatie met een balansbord zoals de Gymba is het mogelijk om op een ergonomisch verantwoorde manier een paar uur per dag staand te werken of te vergaderen om het langdurige zitten te doorbreken.

Fietsend of wandelend computeren: gezond en productief!

Dynamisch werken betekent dat we moeten leren om onze activiteiten en houdingen doorheen de dag af te wisselen, waardoor ons lichaam actief blijft en het risico op hart- en vaatziekten, diabetes en allerhande andere gezondheidsproblemen sterk afneemt. Naast staand werken wordt ook fietsend of wandelend werken steeds populairder op de werkvloer.

Zit niet stil...

Uiteraard is zitten op de werkvloer niet helemaal uit den boze, in tegendeel. Ergo Advice biedt naast dynamisch kantoormeubilair om actief te bewegen tijdens het werken, ook dynamische zitoplossingen die ervoor zorgen dat u op een ergonomisch verantwoorde manier kan zitten op de werkvloer. De 3 DEE en de Swopper zorgen ervoor dat u actief, ontspannend en ergonomisch verantwoord uw werkzaamheden kan uitvoeren, terwijl de Muvman, de Move en de Rovo Solo u de ideale ondersteuning bieden terwijl u aan een in hoogte verstelbare zit-sta bureau vergadert of werkt. 

 
Markant te koop bij Ergo-Advice.

 

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen