Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

09 12 2015

Dynamisch zitten in Fitform relaxzetels

Dynamisch zitten in Fitform relaxzetels

Heb je nooit last van je rug terwijl je fietst, loopt of beweegt? Maar speelt je lage onderrug je parten van zodra je stilzit? Dan zijn de RCPM relaxzetels van Fitform op je lijf – of rug – geschreven. Door de continue kleine draaibewegingen van deze fauteuil verandert je zithouding immers constant.

Rusten, en toch bewegen…

Een zetel of een bureaustoel die je lichaam optimaal ondersteunt? Daar worden doorgaans 5 aandachtspunten voor bepaald: de zithoogte, de zitdiepte, de armleggerhoogte, de lendensteun en de zithoek. Op basis van wetenschappelijk onderzoek ging Fitform echter nog een stap verder. Vaak is zitten in de juiste houding voor mensen met een zwakke rug immers nog niet voldoende. Voor hen ligt de oplossing in ‘dynamisch zitten’ (of ‘actief zitten’) in plaats van ‘stil zitten’. Daarom bracht Fitform relaxfauteuils met het RCPM zitsysteem op de markt, ofte ‘Rotary Continuous Passive Motion’. Daarbij zorgt een ingebouwd motortje ervoor dat de rug 5 keer per minuut 1 graad naar links of naar rechts draait. Zo worden de tussenwervelschijven optimaal gevoed. Het resultaat? Je zit gezond en zonder rugpijn.

Uw relaxzetel op maat

Ergo-Advice is 100% overtuigd van de Fitform RCPM relaxfauteuils en aarzelde dan ook niet om ze in het gamma op te nemen. In onze showroom in Lokeren kan je ze vrijblijvend komen testen. Daarnaast vind je er ook een reeks andere zetels om gezond te zitten. Deze zijn stuk voor stuk elektrisch verstelbaar, van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse bekledingen en kleuren.

 

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen