Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

20 11 2014

Ecologisch én top ergonomisch!

Ondersteuning en aanpassingsvermogen perfect in balans

De Herman Miller bureaustoelen sluiten perfect aan op het lichaam van de persoon die erop zit. Voor een ergonomische bureaustoel gelden dezelfde regels als voor een paar loopschoenen. Bij beiden moeten aanpassingsvermogen en ondersteuning perfect in balans zijn. Daarom mogen er na verloop van tijd geen drukpunten ontstaan en tegelijk moet de gebruiker vrij en makkelijk kunnen bewegen. Het lichaam moet in de juiste mate ondersteund worden zodat een gezonde lichaamshouding vanzelf volgt. De bureaustoelen van Herman Miller voldoen wonderbaarlijk aan al deze voorwaarden.

Een eenvoudige en simpele verstelbare bediening

Een bureaustoel moet u altijd correct instellen. Anders heeft uw investering in een hoogwaardige kantoormeubel weinig of geen zin. En net dat is ook een sterk punt van de Herman Miller Aeron of de Mirra 2. De verstelbare bediening is zo eenvoudig en handig dat de gebruiker onmiddellijk weet of de instelling voor hem of haar zo ideaal is. Geen handleiding of veel proberen nodig.

Gevoelig voor de minste beweging

Ook de membraanzitting en de geperforeerde rugleuning dragen bij tot een maximaal thermisch comfort. De Herman Miller bureaustoelen zijn daarnaast ook nog eens buitengewoon ‘gevoelig’. Je kunt hun gevoeligheid en precisie vergelijken met hifiapparatuur van de hoogste kwaliteit.  De Mirra 2 is door zijn lus-rugleuning en onafhankelijke onderrugondersteuning gevoelig voor zelfs de kleinste bewegingen. Zijn bewegingstechniek, de Harmonic Tilt, is opmerkelijk vloeiend en volgt iedere beweging van het lichaam nauwkeurig.

En dan nog goed voor het milieu…

Doordat deze stoelen zo licht zijn, is er minder materiaal voor nodig. Dus ook minder energie en dat is ook weer beter voor het milieu… Alle bureaustoelen van Herman Miller worden gefabriceerd volgens het cradle-to-cradle principe. Ze zijn met duurzame energie gemaakt en zijn voor 94% recycleerbaar.

Overtuigd van de excellentie van de Herman Miller Aeron en de Mirra 2? Bestel hem hier of contacteer ons voor meer informatie.

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen