Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

07 10 2016

Ergo Advice behaalt getuigschrift Dynamisch Werken

Het 'Nieuwe Werken', je ziet en hoort het tegenwoordig overal.

We vinden het bij Ergo Advice belangrijk om de vinger aan de pols te houden en ons doorlopend bij te scholen, zodat we onze klanten nog beter kunnen bijstaan met raad en daad. Daarom volgden we onlangs een opleiding Dynamisch Werken bij Markant, een Nederlands bedrijf dat met zijn Dynamische Werkplekken de toon zet op vlak van ergonomie op de werkvloer.

Dynamische werkplekken zijn ideaal voor ‘het Nieuwe Werken’, mensen worden uitgenodigd en gemotiveerd om meer en vaker te staan en te bewegen. Daardoor zijn gebruikers productiever, gezonder en hebben ze meer plezier in hun werk. Belangen van zowel werkgevers als werknemers worden optimaal gediend door de inzet van ergonomisch kantoormeubilair.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat Dynamisch Werken de kans op ernstige gezondheidsproblemen aanzienlijk verkleint. Ergonomisch kantoormeubilair is een investering in gezondheid, productiviteit, creativiteit en werknemerstevredenheid

Dankzij deze opleiding en het diploma dat we ervoor behaalden is Ergo Advice erkende adviseur en verdeler van Dynamisch Werken kantoormeubilair.af heden erkende adviseur en verdeler van 'Dynamisch Werken' kantoormeubilair.

Meer weten over Dynamisch Werken? Klik hier!
 

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen