Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

23 05 2013

Hero: Een moderne superheld!

De ergonomische bureaustoel Hero van Interstuhl zorgt voor een gezonde zithouding. Hij blinkt uit techniek, design, gebruiksgemak en is bovendien goed voor het milieu. Momenteel blinkt hij ook uit in prijs! Tijdelijk kost deze heldhaftige ergonomische bureaustoel slechts € 749 i.p.v. € 1216 (excl.btw)!

Een held in techniek

Wat meteen opvalt aan de Hero bureaustoel is de door Interstuhl ontwikkelde Autofit-synchroontechniek. Deze automatische gewichtsregeling zorgt ervoor dat de tegendruk van de rugleuning en zitting zich automatisch aanpast aan het lichaamsgewicht van de gebruiker. In combinatie met de fijnafstelling bent u gegarandeerd van maximaal zitcomfort. En dankzij Autofit zit 80 procent van de gebruikers meteen goed op Hero!

Ook voor wie niet meteen goed op Hero zit, zijn er mogelijkheden. Alle Hero draaistoelen hebben een variabele basiszithoogteverstelling. Daarmee kunt u de stoel zo aanpassen dat hij ook voor nóg langere en nóg kortere mensen geschikt is. Een extra mogelijkheid op Hero is de ASTIV zitdiepteverstelling. Hiermee kunt u de zitting langer of korter maken. In combinatie met de actieve bekkensteun blijft de rugleuning u zo altijd optimaal ondersteunen.

Een held in design

Hero heeft netbespanning, iets wat nu trend is in veel moderne kantoorinrichtingen. Dat voelt luchtig en oogt luchtig. De ergobanen in deze 3d-bespanning zorgen overal voor gelijkmatige tegendruk. Ter hoogte van de lendensteun staan de banen dichter bij elkaar: voor extra ondersteuning waar u het nodig heeft. Wilt u toch liever een gestoffeerde stoel? Geen probleem. De Hero is leverbaar in verschillende kleuren.

Een held in gebruiksgemak

Vanuit de stoel zijn alle variaties van Hero aan te passen met een centraal bedieningspaneel aan de zijkant van de stoel. Gemakkelijk en snel, waardoor u tijd bespaart. Zeker in een tijd waarin dezelfde stoel vaak door verschillende mensen wordt gebruikt!

Een held voor het milieu

Interstuhl voelt zich verantwoordelijk voor het milieu. Niet voor niets is ook Hero beloond met het Blaue Engel-certificaat, DIN 14001, het certificaat Schadstoff Geprüft en het EMAS-keurmerk. Hero is na jaren prettig gebruik voor 98,5 procent te recyclen. Ook het milieu kunt u dus met een gerust hart aan deze superheld overlaten…

Meer info

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen