Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

04 07 2017

Jaswig Standup: bespaar uzelf nek- en rugpijn

Zitten is het nieuwe roken. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat lang zitten slecht is voor je gezondheid. Het risico op hartaandoeningen en rug- en nekklachten stijgt.

Werk actief met een zit-stabureau

Hoe zorgt u dat u zo gezond mogelijk werkt? Rechtopstaand werken is beter voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Automatisch neemt u een actievere houding aan. Daardoor voelt u zich een pak energieker en nemen lage rug-, nek- en armklachten af. Nog beter, u verbruikt meer calorieën. De ideale werksituatie? Wissel zitten genoeg af met staan.

De oplossing: Standup

De jonge Gentse start-up Jaswig ontwierp een bureau die gemakkelijk en gebruiksvriendelijk is. En er nog eens goed uitziet. Het simpel design verstelt gemakkelijk in hoogte. Groot of klein: iedereen kan de Standup gebruiken.

Duurzaam

Jaswig creëerde een duurzame stabureau, gemaakt van hout en vervaardigd door lokale stielmannen. De Standupbureaus krijgen tijdens het transport zelfs een zeer compacte verpakking. Daardoor zakken de transportkosten en blijft de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk.

StandUp voor kinderen

Zelfs kinderen kunnen aan een kinderversie van de Standup schrijven, tekenen of knutselen. Slechte gewoonten zijn vaak moeilijk af te leren. Jaswig promoot hun standing desk in scholen, zodat kinderen al meteen starten met een goede gewoonte.

Lees meer over de Jaswig en ergo-dynamisch werken

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen