Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

18 03 2015

Joggen terwijl je zit?

We hadden het er al vaak over in vorige nieuwsberichten: zitten is het nieuwe roken. Verschillend wetenschappelijk onderzoek wijst in die richting. Jaarlijks sterven wereldwijd vijf miljoen mensen aan de gevolgen van te weinig bewegen. Vooral  uren na elkaar zitten is nefast is voor onze gezondheid. En verhoogt dramatisch onze kans op hartaandoeningen, suikerziekte, enz.

De zitbal: definitief voltooid verleden tijd

Vaak belanden mensen nog op een zitbal als ze de raad van een dokter of een kinesist krijgen om ‘actief’ te zitten. Maar een zitbal is allang verleden tijd: hij rolt weg, hangt constant vol stof, is niet in hoogte aanpasbaar en is helemaal niet geschikt om lang op te zit

De Swopper: dé bewegingsexpert

Ergo-Advice biedt  ergonomisch vernieuwende oplossingen aan om dat stilzitten te doorbreken. Met de Swopper hebben we een echte bewegingsexpert in huis gehaald. Het is een stoel die zittende bewegingen in drie dimensies mogelijk maakt. Je kan er op en neer en ‘allround’ mee bewegen.

Voordelen?

  • Je oefent voortdurend de spieren van je bovenlichaam.
  • Je zit automatisch in een goede houding.
  • De tussenwervelschijven blijven fit en elastisch omdat de drukpunten voortdurend veranderen.
  • Je spijsvertering werkt beter door de constante beweging van je lichaam.
  • Ook je spieren en gewrichten varen er wel bij. Spieren die in beweging zijn, stapelen geen afvalstoffen op en raken niet verkrampt. En je gewrichten (knie, heup, enkel) blijven soepel.
  • Je ademhaling wordt dieper en beter. Er zit meer zuurstof in je bloed en je concentratie en productiviteit gaan er met rasse schreden op vooruit!

En nu ook met een app!

Sinds kort kan je gratis de Swopper FIT app downloaden. Deze handige app meet je bewegingen en hoeveel calorieën je verbrandt op je Swopper. Zo wordt de Swopper meteen een interactieve ervaring . Bij de app zitten ook een aantal korte instructievideo’s die duidelijk uitleggen hoe je de Swopper correct gebruikt. En aan een complete workout is zelfs ook gedacht!

Actie!

Wil jij je beter voelen op je werkplek? Geconcentreerder? Blijer? Of wil je graag je werknemers actiever en dynamischer zien werken? Wat denk je dan van één Swopper per 4 werkplekken? Zo kan iedere werknemer 2 uur per dag actief zitten. Jullie Swopper staat zo nooit ongebruikt. Succes gegarandeerd: iedereen blij, geconcentreerd en gezond!

Tot eind april krijgt u bij Ergo-Advice 50 euro korting als u bij de bestelling van uw Swopper de code ‘Swop u fit’ vermeldt!

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen