Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

23 05 2015

Laptoptrolley voor zero rugbelasting: gun uw rug rust !

Medewerkerktevredenheid stijgt bij flexibel werken

De laatste 2 jaar is er heel wat onderzoek gedaan naar flexibel en mobiel werken. Zo is in België in 57% van de organisaties en bedrijven flexibel of plaats- en tijdonafhankelijk werken ingevoerd. Werknemers krijgen zo meer autonomie en werken efficiënter. Hun medewerkerstevredenheid gaat erop vooruit.

Mobiel werken vraagt aandacht voor ergonomie

Vaste werkplekken voeren nog altijd de boventoon in veel organisaties. Maar ook daar beweegt er toch heel wat. 60% van de organisaties in België bieden mobiele werkplekken aan. Zowel bij flexibel als bij mobiel werken is het belangrijk om ergonomisch te werken. Om ziekteverzuim te voorkomen is het noodzakelijk dat elke medewerken op elke werkplek comfortabel, gezond en efficiënt zijn werk kan doen.

Werktools verplaatsen kan heel belastend zijn

Bij mobiel werken verplaatsen werknemers vaker hun werktools. Dat kan heel belastend zijn voor het lichaam. Ergonomen adviseren om niet meer dan 4 tot 6,5 kg met de hand te dragen. Medewerkers die hun laptop en accessoires dagelijks van de ene werkplek naar de andere meenemen, slepen al snel 4 tot 7 kilo mee.. Zeker wanneer medewerkers langere afstanden overbruggen, bijvoorbeeld als ze met het openbaar vervoer reizen, is een laptoptrolley aan te raden.

Laptoptrolley voor zero rugbelasting

Ergo-Advice biedt u momenteel de TR15 laptoptrolley extra voordelig aan. Voor 80 euro (96,80 euro incl. BTW) is hij de uwe. Deze trolley biedt naast comfort ook optimale bescherming dankzij de schokabsorberende schuimdelen en extra grote wielen.

De laptoptrolley TR 15 biedt ruimte aan een laptop van maximaal 15,6". En is er genoeg ruimte voor accessoires en documenten dankzij de praktische opbergvakken. Uw laptop is zo opgeborgen. De telescooparm zorgt ervoor dat u uw laptop en toebehoren makkelijk kunt transporteren. Rugbelasting: nihil !

 

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen