Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

21 06 2017

Max: dé oplossing voor het geleidelijk invoeren van zit-sta bureaus

Ergonomisch en dynamisch werken, het wordt hoe dan ook de standaard in het kantoor van de toekomst. Hoewel de aanpassing naar een dynamische werkplek uiteindelijk altijd zijn vruchten afwerpt door gezondere, productievere en gelukkigere medewerkers, vraagt het toch een stevige investering.

Daarom is het goed om stap voor stap de evolutie naar Dynamisch Werken te maken. Deze aanpak zorgt ervoor dat het meubilair ook  daadwerkelijk dynamisch wordt gebruikt. De make-over van de kantooromgeving brengt ook voor de werknemers een hele aanpassing van hun manier van werken met zich mee. Dynamisch werken moet je leren. Zonder juist gebruik helaas geen rendement.

MAX uit het productgamma van Ergo-Advice is perfect geschikt voor deze stap-voor-stap aanpak. Bij ingebruikname worden slechts enkele werkplekken als zit-sta uitvoering geleverd, de andere werkplekken worden in zithouding geleverd. Als de vraag naar zit-sta uitvoeringen stijgt, kunnen de andere werkplekken eenvoudig aangepast worden door een zit-sta aandrijfunit te installeren.

Gaandeweg zullen meer werkplekken worden opgewaardeed naar zit-sta uitvoering. Dat zorgt voor een geleidelijke evolutie richting dynamische kantooromgeving.

Meer info over andere zit-sta bureaus

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen