Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

15 11 2015

Opendeur weekend 27-28-29 november

We zitten met z’n allen steeds langer en we bewegen steeds minder. Daarbovenop komt nog dat dat onze houding vaak volledig verkeerd is. Nochtans zien we meer en meer het belang van ergonomie in. Werk aan de winkel voor Ergo-Advice, horen we je denken. Terecht.

Nieuwe locatie, nog betere service

Om je in de toekomst nog beter te kunnen helpen, nemen we daarom op 13 november onze intrek in onze nieuwe showroom. Niet langer in Sint-Niklaas, maar iets verderop in de Kerkstraat 63 in Lokeren.
Op onze nieuwe locatie vind je voortaan al onze ergonomische oplossingen onder één dak. Van ergonomische bureaustoelen, op maat aanpasbare bureaustoelen tot relaxzetels, in de hoogte verstelbare bureaus en ergonomische hulpmiddelen voor thuis of op kantoor. Aangevuld met ons deskundig advies.

Belevingsruimte: uniek in Vlaanderen

Maar er is meer! De ergonomiestudio boven de showroom wordt een ware belevingsruimte. We verzamelen er de meest innovatieve oplossingen om dynamisch en in de juiste houding te werken. En die kun je naar hartenlust testen. De Deskbike, WalkDesk, Stand4Work, zit-sta bureaus, het steppie balance board, … Breng je laptop mee en kom een paar uur of een volledige dag proefdraaien. Volgens sommige experts is zitten het nieuwe roken, dus kun je maar beter niet over één nacht ijs gaan voor je een ergonomische oplossing kiest. Op het gelijkvloers richtten we overigens ook een aparte zenruimte in om Audio-Visual Entertainment (AVE) uit te proberen. een echte aanrader. Onlangs bekroond in de VS met de award voor 'Best non-pharmaceutical mental health solutions'.

Opendeurdagen

Benieuwd hoe onze nieuwe showroom eruitziet? Loop dan zeker eens binnen tijdens onze opendeurdagen van vrijdag 27 november tot zondag 29 november.
We ontvangen je er met mooie promoties en een hapje en een drankje.


Hopelijk tot binnenkort!

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen