Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

22 04 2021

Overname Ergo-Advice

Via deze weg wens ik U in te lichten over de overname van mijn vennootschap ERGO ADVICE BV door Buro International NV, specialist in kantoorinrichting en ergonomische kantoormeubelen.

Deze overname is het resultaat van onze gemeenschappelijke ambitie om te kunnen blijven groeien in onze kernmarkten en toch verder te kunnen focussen op onze respectievelijke expertise en specialisaties.

Dit betekent voor u als klant enkel goed nieuws  :
U zal binnenkort met mij kunnen afspreken op 3 locaties  ( Sint-Niklaas, Maldegem en Tielt) voor ergonomisch advies. Ook online kunnen bestellingen geplaatst worden op de zeer uitgebreide webshop van Buro International (http://www.burointernational.be). Daarnaast wordt mijn assortiment van producten (al dan niet snel leverbaar) enorm uitgebreid.

Mijn contactgegevens blijven gelijk met uitzondering van de showroom te Lokeren en de bijhorende vaste lijn die per 1 juni 2021 verhuist.

Als gevolg hiervan worden de toonzaal modellen en uitlopende producten uitverkocht in Lokeren gedurende de maand mei aan zeer scherpe prijzen. Indien u wenst kunt u met mij een afspraak boeken voor het bekijken ter plaatse van de uitverkoop meubelen (bert@ergo-advice.be).

Als ergonomische partner kijk ik er naar uit om u in de toekomst optimaal van dienst te kunnen zijn!

https://www.burointernational.be/nl/blog/buro-international-neemt-ergo-advice-uit-lokeren-over?list=true

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen