Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

02 04 2016

Stand4Work: Staand werken of vergaderen met een steuntje in de rug.

De stand4work geeft u een comfortabel steuntje in de rug waardoor u een ergonomische en actieve werkhouding aanneemt. Hierdoor kunt u een langere tijd blijven staan, met een verminderde kans op rugklachten. Bovendien zorgt staan voor een efficiëntere manier van werken.

Voor een actievere levensstijl is het van belang om meer te staan en te bewegen. De stand4work is de uitkomst om uw werkplek gezonder en dynamischer te maken.
De rugsteun is eenvoudig en traploos te verstellen door een flexibele elastiekband aan de achterzijde. Ook kunt u de stand4work  gemakkelijk verplaatsen door de twee gemonteerde wielen en is hij stapelbaar. De stand4work biedt diverse mogelijkheden. Zo is het de ideale manier om de dag gedeeltelijk staand door te brengen op uw werk, maar ook tijdens vergaderingen (stand-up meetings), in de wachtruimtes en in de kantine tijdens de pauze biedt deze sta-stoel een uitkomst. Tevens zijn er bijbehorende hoge tafels te verkrijgen die deze ruimtes compleet maken.

7 Voordelen van staand vergaderen:

  • Efficiënt: mensen die staan werken efficiënter. Zo gaat men kernachtiger door vergaderingen heen en neemt men daarbij sneller beslissingen ( 34 % sneller).
  • Minder onderonsjes: bij Stand-up meetings krijgen onderonsjes geen kans.
  • Wanneer je staand vergadert heb je een actieve houding en laat je meer non-verbale communicatie zien.
  • Gezond: staand werken zorgt voor een betere doorbloeding en verbranding van meer calorieën.
  • Alert: het staan zorgt voor een betere concentratie en minder afleiding.
  • Creatief: staand werken stimuleert de creativiteit.
  • Kostenbesparend: aanzienlijk minder vergadertijd.

Lees meer

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen