Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

05 03 2015

WalkDesk: beweeg en blijf fit terwijl je werkt!

We hadden het er al over in een vorig nieuwsbericht dat zitten het nieuwe roken is. Niks zo ongezond als dag in, dag uit zitten en te weinig bewegen. Werknemers moeten meer bewegen, willen ze het risico op hartziektes en diabetes verminderen. Na elk halfuur zitten, moeten we rechtstaan en bewegen. Maar dat betekent uiteraard dat je niet verder kunt werken. Toch is het simpel om te bewegen op het werk.

Bewegen aan je bureau

Ergo-Advice heeft verschillende producten en hulpmiddelen in huis die u doen bewegen op kantoor. Onze nieuwste aanwinst is de Walk Desk. Terwijl je stapt of zelfs loopt op je WalkDesk kan je blijven verder werken. Je beweegt intensief en intussen kan je blijven bellen, mailen, lezen, schrijven, kortom alles wat jij als ‘werken’ definieert. In Amerika en Zweden een groot succes. Schrijvers, bedrijfsleiders, thuiswerkers, IT’ers halen er het hart aan op. Letterlijk en figuurlijk: het is goed voor hun conditie én het is een aangename afwisseling voor wie veel aan een bureau werkt.

Geruisloos en ruim

De vrijwel geruisloze loopband is zo goed als geruisloos en dus helemaal niet storend voor de collega’s op de werkvloer. De loopband is bijna twee meter lang en je kan er 6km/u op halen. Op het grote bureaublad is er ruimte voor computer en telefoon.
Gebruikers slapen beter, voelen zich een pak fitter en hebben geen energiedipje in de namiddag.

Meer info

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen