Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

{titel}

09 12 2015

Dynamisch zitten in Fitform relaxzetels

Heb je nooit last van je rug terwijl je fietst, loopt of beweegt? Maar speelt je lage onderrug je parten van zodra je stilzit? Dan zijn de RCPM relaxzetels van Fitform op je lijf – of rug – geschreven. Door de continue kleine draaibewegingen van deze fauteuil verandert je zithouding immers constant.
Rusten, en toch bewegen…

Lees meer

{titel}
{titel}

15 11 2015

Opendeur weekend 27-28-29 november

Wij zijn verhuisd!

Nieuwe locatie, nog betere service
Om je in de toekomst nog beter te kunnen helpen, nemen we daarom op 13 november onze intrek in onze nieuwe showroom. Niet langer in Sint-Niklaas, maar iets verderop in de Kerkstraat 63 in Lokeren.

Belevingsruimte: uniek in Vlaanderen

Maar er is meer! De ergonomiestudio boven de showroom wordt een ware belevingsruimte. We verzamelen er de meest innovatieve oplossingen om dynamisch en in de juiste houding te werken. En die kun je naar hartenlust testen.

Lees meer

{titel}
{titel}

10 10 2015

Woohoo!!! AVE wint een award!

AVE Tehnology wint: ' The Award for Best Non-Pharmaceutical Mental Health Solutions'

Yoga, wierookstkjes en lange meditatieoefeningen zijn niet aan u besteed maar je bent je wel bewust van het feit dat je teveel stress hebt?...

Lees meer

{titel}
{titel}

30 09 2015

Verlaagde spierspanning dankzij de NewTral 2 Gripless muis. Wetenschappelijk bewezen!

Een professionele muis moet aan drie voorwaarden voldoen: de houding helpen verbeteren, comfort bieden en de spierspanning verlagen. Vooral op dat laatste vlak scoort de NewTral 2 Gripless muis uitzonderlijk goed.
 

Lees meer

{titel}
{titel}

04 09 2015

Stand-Up: dynamisch, gezond en vrolijk!

De Stand-up is een kleurrijk, vrolijk en opvallend zit-sta steuntje dat werkelijk uitnodigt om dynamisch te werken.

Lees meer

{titel}
{titel}

17 07 2015

Nek-,Rug- of Schouderpijn? Uw tablet kan wel eens de boosdoener zijn!

Heeft u ook wel eens last van een stijve nek, gespannen en pijnlijke schouders als u een tijdje op uw tablet hebt gewerkt? Een foute houding aan uw tablet is de boosdoener. De TabletRiser de oplossing!

Lees meer

{titel}
{titel}

23 05 2015

Laptoptrolley voor zero rugbelasting: gun uw rug rust !

Bij mobiel werken verplaatsen werknemers vaker hun werktools. Dat kan heel belastend zijn voor het lichaam. Ergonomen adviseren om niet meer dan 4 tot 6,5 kg met de hand te dragen. Zeker wanneer medewerkers langere afstanden overbruggen, bijvoorbeeld als ze met het openbaar vervoer reizen, is een laptoptrolley aan te raden.

Geniet van onze tijdelijke promotie: TR15 Laptoptrolley voor € 80,00 excl btw

  • Ergonomische telescooparm
  • Optimale bescherming dankzij de schokabsorberende schuimdelen en extra grote wielen
  • Genoeg ruimte voor accessoires en documenten dankzij de praktische opbergvakken
  • Promotieprijs: € 80 + btw (ipv. € 139 + btw)

Lees meer

{titel}
{titel}

18 03 2015

Joggen terwijl je zit?

Jaarlijks sterven wereldwijd vijf miljoen mensen aan de gevolgen van te weinig bewegen. Vooral  uren na elkaar zitten is nefast is voor onze gezondheid. En verhoogt dramatisch onze kans op hartaandoeningen, suikerziekte, enz.

De Swopper: dé bewegingsexpert!

Wil jij je beter voelen op je werkplek? Geconcentreerder? Blijer? Of wil je graag je werknemers actiever en dynamischer zien werken? Wat denk je dan van één Swopper per 4 werkplekken? Zo kan iedere werknemer 2 uur per dag actief zitten. Jullie Swopper staat zo nooit ongebruikt. Succes gegarandeerd: iedereen blij, geconcentreerd en gezond!

Tot eind april krijgt u bij Ergo-Advice 50 euro korting als u bij de bestelling van uw Swopper de code ‘Swop u fit’ vermeldt!

Lees meer

{titel}
{titel}

05 03 2015

WalkDesk: beweeg en blijf fit terwijl je werkt!

Niks zo ongezond als dag in, dag uit zitten en te weinig bewegen! Werknemers moeten in de loop van de dag meer bewegen. Een uur fitness 's avonds volstaat niet om de schadelijke gevolgen van langdurig zitten te voorkomen. Ergo-Advice heeft verschillende producten in huis die u doen bewegen op kantoor. Onze nieuwste aanwinst is de WalkDesk.

Lees meer

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen