Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

{titel}

02 12 2016

Werken op een Deskbike bevordert de concentratie en productiviteit

Wetenschappelijk onderzoek aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) bevestigt wat wij bij Ergo-Advice al langer wisten, werken op een Deskbike is positief voor de werkprestaties en bevordert te concentratie.

Lees meer

{titel}
{titel}

18 11 2016

Black Friday-weekend bij Ergo Advice!

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november is het Black Friday-weekend bij Ergo Advice! Tal van producten zijn te koop aan kortingen tot 20%. Kom dus zeker eens een kijkje nemen in onze showroom!

Lees meer

{titel}
{titel}

28 10 2016

Bezoek aan de Orgatec-beurs in Keulen

De Orgatec beurs in Keulen is een tweejaarlijks evenement voor kantoorinrichting. Bij Ergo Advice vinden we het altijd leuk om nieuwe trends op vlak van ergonomisch kantoormeubilair te spotten. Het werd in Keulen meteen duidelijk dat het kantoor van de toekomst huiselijk, "groen" en dynamisch is.

Lees meer

{titel}
{titel}

14 10 2016

Werknemer die even afwezig is met rugproblemen kost evenveel als een ergonomische bureaustoel

We zitten met z'n allen teveel stil, dat is algemeen geweten. Wat echter minder mensen weten is dat de gezondheidsproblemen die veroorzaakt worden door teveel of verkeerd zitten een grote kost met zich meebrengen voor werkgever, werknemer en maatschappij. Gelukkig zijn veel rugproblemen met degelijk ergonomisch kantoormeubilair te voorkomen of te verhelpen.

Lees meer

{titel}
{titel}

07 10 2016

Ergo Advice behaalt getuigschrift Dynamisch Werken

Het 'Nieuwe Werken', je hoort en ziet het overal...
Meer beweging op de werkvloer  is daar een belangrijk onderdeel van. Ergo Advice behaalde onlangs een getuigschrift Dynamisch Werken en houdt zo de vinger aan de pols op vlak van dynamische werkplekken en ergonomie op de werkvloer.

Lees meer

{titel}
{titel}

17 09 2016

Fietsen in de klas tegen minder obesitas!

Ergo-Advice levert DeskBikes in Vorselaar 

Nieuwsblad 17/09/2016

Vijf leerlingen mogen tijdens de les van leerkracht Katty Broeckx op een deskbike rijden. “Ze trappen terwijl ze notities nemen. Zo blijven ze geconcentreerd.”
Vorselaar -
Zwijgen en stilzitten in de les? In het Kardinaal Van Roey-Instituut in Vorselaar is die tijd voorbij. De leerlingen mogen er fietsen achter hun lessenaars op zogenaamde ‘deskbikes’. “Het helpt Ze helpen om de concentratie te verbeteren en overgewicht aan te pakken”, zegt leerkracht Katty Broeckx.

Lees meer

{titel}
{titel}

12 06 2016

Bezoek onze belevingsruimte!

Zou u zelf eens willen ervaren hoe het voelt om staand, fietsend of stappend te werken? Wat is dynamisch zitten? Is dit wel iets voor u of voor uw medewerkers?

Lees meer

{titel}
{titel}

12 06 2016

Bureaus die werken!

Bureaus die werken!

Lang zitten doorbreken is dé uitdaging van de 21 ste eeuw. De gezondheidsrisico's van sedentair gedrag worden in zoveel onderzoeken aangetoond dat het probleem niet langer kan genegeerd worden.

2 à 3 dagen ziekteverzuim = 1 elektrisch verstelbaar zit-sta bureau

Lees meer

{titel}
{titel}

08 06 2016

Kantoorknie is de nieuwe kwaal bij uitstek

Vergeet de muisarm of tenniselleboog, de kantoorknie maakt zijn opwachting!

Lees meer

{titel}
{titel}

25 05 2016

Zittend beroep brengt gevaren met zich mee

Zitten lijkt dan wel meer comfort met zich mee te brengen dan staan, maar wie een zittend beroep langdurig uitoefent heeft een verhoogde kans op bepaalde types darmkanker.

Lees meer

{titel}

Nieuwsbrief

Velden met een * zijn verplicht in te vullen