Ergo-Advice: Gentse Baan 66A, 9100 Sint-Niklaas - T. 0475/53.27.68 - info@ergo-advice.be

Ergo Advice werkt, ook in úw voordeel

Visie

Ergo-Advice wil voornamelijk de oorzaak van de klachten aanpakken door gericht advies en workshops te geven en door de werkplek ergonomisch in te richten. Een zeer ruim assortiment producten van gerenommeerde leveranciers maakt het mogelijk om voor elk probleem de juiste oplossing voor te stellen. De ambitie van Ergo-Advice is om uw werkomgeving zo comfortabel, prettig en efficiënt mogelijk te maken. Ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkverzuim zijn begrippen die vandaag meer en meer actueel worden. Klachten beginnen zelfs al op jonge leeftijd, belangrijk is om preventief te gaan voorkomen of verhelpen.

Uw klachten verdwijnen

Bijna 80% van de westerse bevolking krijgt ooit te maken met rug –en nekklachten (Andersson 1998) veroorzaakt door risico’s en foutieve houdingen op de werkplek.

Ergo Advice voorkomt en bestrijdt ergonomische problemen met doelgericht werkplekadvies. In overleg met alle partijen – de betrokkene, de werkgever en de preventiedienst – zoekt men bij Ergo-Advice naar de meest geschikte ergonomische oplossing. Resultaat? Uw lichamelijke klachten verdwijnen.

U krijgt een oplossing die op úw lijf geschreven is

Er bestaan geen standaard mensen. Daarom gelooft Ergo-Advice ook niet in standaard ergonomische oplossingen. Bij Ergo-Advice bekijken we de mens, het middel en de organisatie als één geheel. We analyseren uw werkplek, uw behoeften en uw wensen. Op basis daarvan geven we u een goed onderbouwd ergonomisch advies.

U neemt géén medische risico’s

U mag gerust zijn: het advies van Ergo Advice is medisch verantwoord. Bert Claerhout behaalde een master in de kinesitherapie aan de UGent. Verder volgde hij bijkomende ergonomieopleidingen in Antwerpen.

U krijgt een duurzaam resultaat

Het handelsmerk van Ergo Advice? De integrale aanpak. Door de combinatie van medische kennis van het menselijke lichaam, het ruime assortiment ergonomische producten én de mogelijkheid om advies op maat te geven. Zo bereikt Ergo-Advice duurzame resultaten. Bovendien geven we de voorkeur aan producten die gemaakt zijn van duurzame materialen en constructies. Dat maakt Ergo-Advice uw ideale partner om álle fysieke klachten op de werkplek duurzaam te voorkomen en bestrijden.

U geniet van een waterdichte omruilgarantie

Op basis van beroepskennis en medische achtergrond helpen we u bij de keuze van het meest geschikte ergonomische hulpmiddel. Bent u toch niet tevreden? Dan geniet u van een omruilgarantie. Tot twee weken na uw aankoop kunt u het product omruilen tegen een ander product uit ons assortiment.