Ergo-Advice: Kerkstraat 63 - 9160 Lokeren - T. 09 247 07 01 - info@ergo-advice.be

Geschiedenis

Oprichting 2006

Ergo-Advice werd in 2006 opgericht door Maggy Vincke. Zij is Master in de kinesitherapie en specialiseerde zich in ergonomie en stressmanagement. In 2006 behaalde zij een diploma van biofeedbacktherapeut. Gedurende 20 jaar runde zij een zelfstandige kinepraktijk. De vaststelling dat zeer veel klachten voortkomen uit een foutieve werkhouding en stress op de werkvloer en daarom voortdurend opnieuw de kop op steken, leidde tot de oprichting van Ergo-Advice.

Uitbreiding 2010

Door tijdens de adviesverlening en workshops vaak de vraag te krijgen waar mensen ergonomisch materiaal konden aanschaffen. Besloot Maggy Vincke de verkoop van ergonomisch kwalitatief materiaal in haar bedrijf op te nemen.

Overname 2018

Na jaren van veel enthousiasme en hard werk heeft Maggy Vincke besloten een stapje terug te zetten. Om een vlotte overname te garanderen blijft ze met veel motivatie, inzet en passie nauw verbonden en actief in de zaak.
De nieuwe zaakvoerder is Bert Claerhout, ook hij is master in kinesitherapie en is gespecialiseerd in ergonomie. Na vijf jaar praktijkervaring als zelfstandig kinesitherapeut, werd ook hem duidelijk dat mensen vaak gebaat zijn met medisch verantwoorde ergonomische oplossingen op de werksituatie. Vanaf maart 2018 gaat hij deze nieuwe uitdaging met veel enthousiasme tegemoet. Hij is vastberaden het succes van de zaak verder uit te bouwen in de toekomst.

Ergo Advice werkt, ook in úw voordeel

Visie

Ergo-Advice wil voornamelijk de oorzaak van de klachten aanpakken door gericht advies en workshops te geven en door de werkplek ergonomisch in te richten. Een zeer ruim assortiment producten van gerenommeerde leveranciers maakt het mogelijk om voor elk probleem de juiste oplossing voor te stellen. De ambitie van Ergo-Advice is om uw werkomgeving zo comfortabel, prettig en efficiënt mogelijk te maken. Ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkverzuim zijn begrippen die vandaag meer en meer actueel worden. Klachten beginnen zelfs al op jonge leeftijd, belangrijk is om prevetief te gaan voorkomen of verhelpen.

Uw klachten verdwijnen

Bijna 80% van de westerse bevolking krijgt ooit te maken met rug –en nekklachten (Andersson 1998) veroorzaakt door risico’s en foutieve houdingen op de werkplek.

Ergo Advice voorkomt en bestrijdt ergonomische problemen met doelgericht werkplekadvies. In overleg met alle partijen – de betrokkene, de werkgever en de preventiedienst – zoekt men bij Ergo-Advice naar de meest geschikte ergonomische oplossing. Resultaat? Uw lichamelijke klachten verdwijnen.

U krijgt een oplossing die op úw lijf geschreven is

Er bestaan geen standaard mensen. Daarom gelooft Ergo-Advice ook niet in standaard ergonomische oplossingen. Bij Ergo-Advice bekijken we de mens, het middel en de organisatie als één geheel. We analyseren uw werkplek, uw behoeften en uw wensen. Op basis daarvan geven we u een goed onderbouwd ergonomisch advies.

U neemt géén medische risico’s

U mag gerust zijn: het advies van Ergo Advice is medisch verantwoord. Daarvoor staan het curriculum van Maggy Vincke en Bert Claerhout garant. Zij behaalden een master in de kinesitherapie aan de KULeuven en de UGent. Verder volgden ze bijkomende ergonomieopleidingen aan de KULeuven, in Gent, Antwerpen en in Nederland.

U krijgt een duurzaam resultaat

Het handelsmerk van Ergo Advice? De integrale aanpak. Door de combinatie van medische kennis van het menselijke lichaam, het ruime assortiment ergonomische producten én de mogelijkheid om advies op maat te geven. Zo bereikt Ergo-Advice duurzame resultaten. Bovendien geven we de voorkeur aan producten die gemaakt zijn van duurzame materialen en constructies. Dat maakt Ergo-Advice uw ideale partner om álle fysieke klachten op de werkplek duurzaam te voorkomen en bestrijden.

U geniet van een waterdichte omruilgarantie

Op basis van beroepskennis en medische achtergrond helpen we u bij de keuze van het meest geschikte ergonomische hulpmiddel. Bent u toch niet tevreden? Dan geniet u van een omruilgarantie. Tot twee weken na uw aankoop kunt u het product omruilen tegen een ander product uit ons assortiment.