Met professioneel advies helpt Ergo-Advice kantoorpersoneel zoeken naar ergonomische oplossingen bij bepaalde specifieke klachten, zoals rug-, schouder-, hoofd- of nekpijn, RSI, carpaal tunnelsyndroom, tenniselleboog, enz...

Mensen met dergelijke klachten worden uitgenodigd een bezoek te brengen aan de showroom van Buro International. Daar luisteren de medewerkers van Ergo-Advice steeds aandachtig naar alle specifieke klachten of noden. Ze kunnen natuurlijk ook een persoonlijk bezoek aan een bepaalde werkplek brengen voor een werkplekanalyse of aan de hand van een foto geschikt advies geven.

Samen met de klant denkt Ergo-Advice na over eventuele verbeteringen. Er zijn steeds tal van mogelijkheden. Heel vaak is er nood aan een betere zitoplossing: een ergonomische (bureau)stoel (op maat), een kruk, ... Er bestaan dan ook heel wat dynamische zitoplossingen: zitballen, kniestoelen, deskbikes, ... Het is altijd mogelijk deze uitgebreid te testen in onze showroom. Ook in hoogte verstelbare of Zit-Sta bureaus kunnen een oplossing bieden.

Bedrijven hebben ook de mogelijkheid gedurende bepaalde tijd een proefopstelling van enkele producten te vragen. Als de test niet voldoet, dan worden alternatieve oplossingen aangereikt.

Ook allerlei ergonomische accessoires kunnen van pas komen: verticale of centrische muizen, document- of laptophouders, polssteunen, voetenbankjes, zitkussens, ...

Via Ergo-Advice kunnen ook workshops kantoorergonomie geboekt worden, wat heel interessant kan zijn voor beeldschermwerkers. Deelnemers leren o.a. ook een correcte werkhouding of op een juiste manier heffen en tillen en kunnen bovendien een persoonlijk adviesverslag krijgen. Zo wordt toekomstig leed bespaard.

Interesse in een workshop of werkplekanalyse?

Heb je interesse in een workshop door Ergo-Advice of heb je nog een andere vraag? Contacteer onze adviseurs via onderstaande knop.