Collectie van Gaber - Buro International

GABER
Gaber Logo

Gaber

Gaber is een bekend merk dat zich specialiseert in eigentijds designmeubilair en accessoires voor binnen- en buitenruimtes, gekenmerkt door innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen.

Over Gaber

Gaber, een vooraanstaand Italiaans merk opgericht in 1989, staat bekend om zijn eigentijdse designmeubelen en accessoires die esthetiek, functionaliteit en innovatie combineren. Met een focus op moderniteit en veelzijdigheid bieden we jou een uitgebreide collectie van hoogwaardige stoelen, tafels, loungemeubelen en buitenmeubilair die zijn ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften, of je nu thuis bent of in een commerciële ruimte werkt.

Elk stuk van Gaber wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen, gedurfde vormen en gebruik van innovatieve materialen, waardoor een moderne esthetiek ontstaat die moeiteloos past bij een breed scala aan interieurstijlen. Of je nu een minimalistische eetkamerstoel nodig hebt of een opvallende loungestoel voor buiten zoekt, streven wij ernaar om meubels te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn.

Met onze sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid maken we gebruik van geavanceerde productiemethoden en materialen met een lage milieubelasting om meubels te produceren die lang meegaan en minimale impact hebben op het milieu. Dit heeft ons geholpen om wereldwijd erkenning te krijgen als een leider in duurzaam design.

Of je nu meubels zoekt voor jouw huis, kantoor, restaurant of buitenruimte, bieden wij een uitgebreide selectie van eigentijdse en functionele ontwerpen die jouw ruimte een moderne uitstraling geven. Ontdek vandaag nog onze innovatieve en stijlvolle collectie en geef jouw interieur een vleugje Italiaanse flair en verfijning.