Collectie van Hoganas - Buro International

Hoganas
Höganäs

Hoganas

Meubelmerk gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatieve bureaustoelen voor een ergonomische werkplek.

Over Hoganas

Högänäs is een meubelmerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kwalitatieve bureaustoelen voor een ergonomische werkplek. Het merk heeft een rijke historie die teruggaat tot 1957. Sinds de oprichting heeft Högänäs zich ontwikkeld tot een betrouwbare naam in de meubelindustrie, met een sterke focus op comfort, functionaliteit en design. Tegenwoordig is Högänäs onderdeel van de Lanab Group.

Een passie voor ergonomie en gezond zitten

Högänäs heeft een passie voor ergonomie en streeft ernaar om bureaustoelen te ontwerpen die bijdragen aan een gezonde en productieve werkomgeving. Het merk begrijpt het belang van een goede zithouding en ergonomische ondersteuning voor het welzijn van werknemers. Högänäs richt zich op het creëren van stoelen die comfortabel zijn en de juiste ondersteuning bieden om klachten zoals rugpijn en vermoeidheid te voorkomen.

Focus op kwaliteit en functionaliteit

Een belangrijk kenmerk van Högänäs is de focus op kwaliteit en functionaliteit. Het
merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om stoelen te produceren die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Högänäs gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke materialen zoals hout, staal en aluminium die hergebruikt kunnen worden zonder hun eigenschappen te verliezen of op duurzame wijze gerecycled kunnen worden. Het merk streeft naar optimale functionaliteit door verstelbare elementen toe te voegen, zoals zithoogte,
rugleuning en armsteunen, zodat gebruikers hun stoel kunnen aanpassen aan hun persoonlijke behoeften.  

Stijlvol design en veelzijdigheid

Högänäs combineert stijlvol design met veelzijdigheid in zijn bureaustoelen. Het merk begrijpt dat een stoel niet alleen comfortabel en functioneel moet zijn, maar
ook visueel aantrekkelijk moet zijn in verschillende werkomgevingen. Högänäs biedt een breed scala aan modellen en afwerkingen, zodat gebruikers een stoel kunnen kiezen die past bij hun persoonlijke stijl en de esthetiek van hun werkomgeving.

Maatwerk en servicegerichtheid

Högänäs biedt maatwerkoplossingen en heeft een servicegerichte benadering. Het merk begrijpt dat elke werkomgeving uniek is en dat individuele behoeften kunnen
variëren. Daarom biedt Högänäs de mogelijkheid om stoelen aan te passen aan specifieke vereisten, zoals het toevoegen van extra opties of het personaliseren van stoffering. Bovendien staat Högänäs bekend om zijn uitstekende klantenservice en after-sales ondersteuning.