Collectie van Sedus - Buro International

Sedus
SEDUS

Sedus

Sedus is een vooraanstaande Europese fabrikant van kantoorinrichtingen

Over Sedus

Sedus Stoll AG, opgericht in 1871, behoort tegenwoordig tot de vooraanstaande Europese fabrikanten van kantoorinrichtingen. Met een uitgebreid scala aan producten, waaronder zitmeubilair zoals bureaustoelen en bezoekersstoelen, evenals vergader- en kantoormeubilair, laten ze met trots het label 'Made in Germany' zien.

In de loop van hun indrukwekkende 150-jarige geschiedenis hebben ze voortdurend nieuwe mijlpalen gevestigd, zowel op het gebied van ergonomie, productieprocessen als duurzaamheid. Het merk Sedus staat synoniem voor innovatie en technologische vooruitgang.

De focus op kwaliteit en esthetiek vormt de kern van hun benadering en verrijkt continu de 'leefwereld kantoor' met eigentijdse concepten en hoogwaardig kantoormeubilair. Sedus begrijpt dat de moderne werkplek voortdurend evolueert en streeft ernaar om meubilair te creëren dat bijdraagt aan een inspirerende en efficiënte werkomgeving.

Sedus zet de traditie van pionierschap op het gebied van kantoorinrichting voort en blijft met trots hun erfenis van innovatie en excellentie voortzetten. We nodigen u uit om de wereld van Sedus te ontdekken en te ervaren hoe ze een verschil maken in de evolutie van moderne kantooromgevingen.