Collectie van Van Esch - Buro International

Van Esch
Vanesch

Van Esch

Opgericht met de visie om functionele en esthetisch hoogwaardige meubeloplossingen te bieden voor zakelijke en particuliere omgevingen.

Over Van Esch

Van Esch is een vooraanstaand meubelmerk dat zijn oorsprong heeft in Nederland. Het familiebedrijf werd opgericht in 1972, met de visie om functionele en esthetisch hoogwaardige meubeloplossingen te bieden voor zowel zakelijke als particuliere omgevingen. Van Esch heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gerenommeerd merk dat internationaal bekend staat om zijn innovatieve en kwalitatieve meubelcollecties. 

Ontwerpen die uitblinken in functionaliteit

Een belangrijk kenmerk van Van Esch is de focus op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid in hun ontwerpen. Elk meubelstuk is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en doordachte functionaliteit. Of het nu gaat om garderobesystemen, kapstokken, tijdschrifthouders of accessoires, elk product is ontworpen om aan de specifieke behoeften van gebruikers te voldoen en tegelijkertijd een esthetische meerwaarde te bieden. 

Innovatie en Nederlands design

Van Esch heeft een sterke band met Nederlands design en innovatie. Het merk werkt samen met gerenommeerde ontwerpers uit Nederland en daarbuiten om nieuwe en baanbrekende meubeloplossingen te creëren. Hierdoor blijft Van Esch vooroplopen in de industrie en levert het steeds weer vernieuwende en eigentijdse ontwerpen.  

Duurzaamheid en kwaliteit

Van Esch hecht grote waarde aan duurzaamheid en kwaliteit in hun producten. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en zorgt ervoor dat hun meubels lang meegaan. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van het productieproces, waarbij rekening wordt gehouden met de impact op het milieu.

Multifunctionele meubeloplossingen

Een ander belangrijk aspect van Van Esch is het aanbieden van multifunctionele
meubeloplossingen. Veel van hun producten hebben meerdere toepassingen en
kunnen worden aangepast aan verschillende omgevingen. Dit maakt Van Esch een
gewaardeerde partner voor zowel kantoor- als thuisomgevingen.